Centos系统下载大全 | Redhat系统下载大全 | Windows2012系统下载大全 | Windows2008系统下载大全| CMS教程 | 网站地图 51运维网-专注Linux/Unix系统安全运维!
当前位置:51运维网 > 认证 > 华为认证 > 正文

CISCO CCIE 350

时间:2015-06-15 14:01 来源:网络整理 作者:51ou.com 阅读:

  1.What is TCP fast recovery?

  A: It is an algorithm that uses fast retransmit when a missing segment is detected.

  B: It is an algorithm that initiates slow start instead of congestion avoidance after fast retransmit sends what appears to be the missing segment.

  C: It is an algorithm that starts congestion avoidance instead of slow start after fast retransmit sends what appears to be the missing segment.

  D: It is an algorithm that after a new connection is established with a host on another network, initializes the congestion window to one segment and each time an ACK is received, increases the congestion window by one segment

  Correct Answers: C

  2.What statement is TRUE?

  A: A SPAN session can capture traffic originating from or destined for an end device, while an MDS fcanalyzer can only capture traffic originating from, or destined for, the supervisor.

  B: An MDS fcanalyzer can capture traffic originating from, or destined for, an end device, while a SPAN can only capture traffic originating from, or destined for, the supervisor.

  C: SPAN cannot capture traffic destined for the supervisor; the MDS fcanalyzer must be used instead.

  D: SPAN can be used to determine why a port cannot autonegotiate to 2Gbps instead of 1Gbps.

  E: Only when an SD port detects that it is attached to a Cisco PAA (Port Analyzer Adapter) will it use Buffer to Buffer Flow Control.

  Correct Answers: A

  3.A Brocade 12000 in its native corePID mode (1) is connected to VSAN 1009 on an MDS. What is the correct output of the "show vsan 1009" command?

  A: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:default loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up

  B: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:1 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up

  C: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:2 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up

  D: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:3 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up

  E: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:Brocade Native loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up

  Correct Answers: D

  4.AAA(TACACS+, Radius) protocols can not be used to authenticate and/or authorize what on MDS?

  A: Telnet and Console access

  B: SSH

  C: RBAC

  D: dhchap for fabric security

  E: CUP

  Correct Answers: E

  5.A customer needs SAN extension for a distance of 200 kilometers for a mission-critical application. Assuming the customer owns the dark fibers between the 2 locations, what technology can provide the best reliability, performance, and scalability?

  A: Single mode dark fiber with long wave GBIC/SFP

  B: FCIP over dedicated leased line

  C: DWDM with BLSR (bidirectional line switched ring)

  D: CWDM with failover protection by application

  Correct Answers: C

  6."SCSI LUN discovery" is triggered automatically when:

  A:An IPS module is installed in an MDS switch

  B:A CSM module is installed in an MDS switch

  C:An ASM module is installed in an MDS switch

  D:A 16 port FC Line card installed in an MDS switch

  E:The switch has dual supervisors

  Correct Answers: A, B, C

  7.When a port channel that is trunking a given VSAN is quiesced, frames are lost. What can be inferred about this VSAN?

  A: The VSAN is a FICON VSAN.

  B: In-Order Delivery is enabled for the VSAN.

  C: QoS is enabled for the VSAN.

  D: Exchange-based load balancing is configured for the VSAN.

  E: Flow-based load balancing is configured for the VSAN.

  Correct Answers: B

  8.ip access-list acl1 permit ip any any ip access-list acl1 deny tcp 10.1.1.1 0.0.0.0 eq port telnet any ip access-list acl1 permit tcp 10.0.0.0 0.0.255.255 eq port telnet any ip access-list acl1 deny icmp any 10.1.1.1 ip access-list acl1 permit icmp 10.0.0.0 0.0.255.255 any ip access-list acl1 deny udp any any interface mgmt0 ip access-group acl1 ip address 10.1.1.1 255.255.255.0 Given the above IP access list configured on MDS, Which are true?

  A:MDS can not telnet to host 10.0.1.1

  B:Host 10.0.1.1 can telnet to MDS 10.1.1.1

  C:Host 10.0.1.1 can not ping with ICMP to MDS mgmt0

  D:MDS mgmt0 can not access tftp server using UDP

  E:MDS mgmt 0 can ping host 10.0.1.1

  Correct Answers: B, E

  9.What is a valid file type and name created when using the Performance Manger wizard to create a collections file for a switch named MDS2 ?

  A: MDS2_PM.xls

  B: MDS2_PM.doc

  C: C9216-2_06242004.xls

  D: l

  E: MDS2.xml

  Correct Answers: E

  10.When a port channel that is trunking a given VSAN is quiesced, frames are lost. What can be inferred about this VSAN?

  A: The VSAN is a FICON VSAN.

  B: In-Order Delivery is enabled for the VSAN.

  C: QoS is enabled for the VSAN.

  D: Exchange-based load balancing is configured for the VSAN.

  E: Flow-based load balancing is configured for the VSAN.

  Correct Answers: B

1 2

标签: 认证

感谢您对【51运维网 http://www.51ou.com/】的支持,我们为您免费提供《CISCO CCIE 350》技术文章,《CISCO CCIE 350》详细使用和说明,有时《CISCO CCIE 350》可能不完善、敬请谅解!如果《CISCO CCIE 350》有错误请给我们留言,我们将尽快修复文章错误,如果您觉得本站不错,请分享给周围的朋友!谢谢!

顶一下
(1)
100%
踩一下
(0)
0%
上一篇:Nortel NCSS 920
下一篇:CompTIA Linux+ xk0
推荐内容
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
验证码:点击我更换图片